Thailand  

Reis info

 

Alert : Thailand heeft een zero tolerance beleid wat betreft drugs. Ook een jointje of een miniem beetje cannabis kan U al zwaar in de problemen brengen .

 

Reizen in Thailand gaat heel gemakkelijk .

Overal zijn goedkope Guesthouses te vinden . Voor 600 baht , ongeveer 13 euro heb je al een prima kamer met airco, tv, douche en wc . Afdingen is een must, ook op kamers , hotelrooms ed...Er zijn veel kleine reisbureautjes te vinden die je op de mooiste plekken wijzen en dat goedkoop voor je regelen.

 

Mijn advies is dan ook : koop gewoon een vliegticket en regel alles ter plekke . China airlines vliegt dagelijks vanaf schiphol naar Bangkok. Voor een verblijf tot 30 dagen is geen visum nodig, een geldig paspoort is voldoende. Als je langer wilt blijven kan je op de Thaise ambassade een visum voor 3 maanden krijgen .

De Thai zijn erg behulpzaam, het is wel handig als je wat engels kunt spreken en een boekje hoe en wat in het Thai is ook heel handig .

 

Eten

Of je nu in Bangkok bent of in een klein dorpje, overal vind je rijdende of langs de kant van de weg geparkeerde eetstalletjes waar je erg goedkoop maar zeer goed kunt eten, de Thai houden echter wel van erg pittig eten , dus daar moet je wel mee uitkijken, heb zelf al vaak zat met een verdoofde mond door het spicy food rondgelopen, en drinken helpt dan niet, suiker vreemd genoeg wel.

Bekijk Hier een filmpje over Thais eten op straat.

Our Team

Gerrit Kraak

Founder & CEO

Ketsiri Sukprasert

Co-founder

Richard

Head Of Sale

Bonorum

Operator